Petrecerea de botez si organizarea de nota 10

PLANNING EVENTS

Cu o experienta de peste 10 ani in planificarea de evenimente, Restaurant Aurrum Palace, alaturi de partenerii sai specializati in organizarea botezului (formatii de muzica, DJs, fotografi, cameramani, decoratori etc.), reprezinta o alegere mai mult decat potrivita pentru Petrecerea Copilului.

De la pregatirea si servirea meniurilor si pana la amenajarea restaurantului in divese tematici, cu lumanari, decoratiuni florale sau candy-baruri spectaculoase, restaurantul nostru organizeaza in locatia sa din Bucuresti petreceri de botez de nota 10!

ALEGEREA SALONULUI

Centrul nostru dispune de 4 saloane elegante in care se pot organiza botezuri si unde pot fi primiti de la cateva zeci, pana la aproape o mie de invitati.​Orice salon ati alege, noi putem sa organizam si sa impartim spatiul dupa preferinta dumneavoastra, cu zona de lounge, bar propriu, ring de dans, candy bar, etc.

DECORUL RESTAURANTULUI

Pentru ca petrecerea sa fie organizata la cel mai inalt nivel, echipa noastra decoreaza salonul ales dupa preferinta. Invitatiile, florile, husele de scaun, decorul meselor, servetelele si toate celelalte detalii sunt conforme culorilor si tematicii preferate de dumneavoastra.

ALEGEREA MENIULUI

Meniurile restaurantului sunt create avand la baza experienta noastra in organizarea de botezuri. Stim care sunt preferintele generale si de aceea fiecare meniu include ingrediente si bauturi apreciate de invitati.

OPTIUNEA CANDY BAR

Cu siguranta Tortul Bebelusului este piesa de rezistenta la orice petrecere de botez. Noi il includem in fiecare meniu si de multe ori adaugam extra-optiunea care amplifica satisfactia participantilor la petrecere: “Candy-Bar-ul”.

Centrul de Evenimente Aurrum Palace Bucuresti este locatia ideala pentru nunta, botezul sau evenimentul dumneavoastra.

Linkuri Utile

Contacteaza-ne

Aurrum Palace Events
Soseaua Electronicii Nr. 19, Sector 2,Bucuresti, 023252

+40 762 862 025

+40 749 048 044 

Copyright AURRUM PALACE © 2021 | Toate drepturile rezervate